Shutters, prachtig in elk huis!

shuttersShutters ofwel houten binnenluiken zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo uw gewenste sfeer in huis. U kunt de luiken helemaal openen zodat het zonlicht naar binnen schijnt. Voor meer privacy laat u de luiken dicht. Wilt u privacy en toch daglicht? Dan verstelt u gedeeltelijk de lamellen.

Zowel in een klassiek interieur als in een modern interieur creëren shutters speelse accenten of een sfeervolle spanning. Stylish, modern of juist authentiek, het kan allemaal. Daarnaast zijn ze ook nog eens gemakkelijk in het onderhoud.

Sfeermakers in elk interieur

Shutters zorgen voor uitstraling, sfeer, comfort en privacy in ieder interieur. Niet alleen in woonkamers zijn ze decoratief en functioneel, ook in slaapkamers, badkamers of keukens dragen ze bij aan meer woongenot. Ze vormen opvallende elementen in het totaalbeeld en zijn echte blikvangers.

Op maat gemaakt

Shutters worden op maat gemaakt en zodoende kunt u de shutters op uw woonstijl afstemmen. De lamellen van shutters zijn verkrijgbaar in verschillende breedten en op en neer te bewegen met een bedieningslat aan de voorzijde van de shutter. Met smalle panelen, smalle lamellen en een bedieningslat, bereikt u een nostalgisch effect. Voor een modern interieur kiest u voor brede lamellen zonder de bedieningslat, dit noemen we de verborgen bedieningsoptie. Bij deze bedieningsoptie is het bedieningsmechanisme onzichtbaar weggewerkt in de zijstijl van de shutters.

Op afstand bedienbaar

Met de Remote-optie kiest u voor optimaal comfort. Met een afstandsbediening kunt u dan de lamellen van één of meerdere panelen tegelijkertijd elektrisch in elke gewenste stand zetten. Ideaal voor moeilijk bereikbare ramen of gewoon een stukje extra comfort.

Speciale raamvormen

Omdat shutters altijd op maat gemaakt worden, zijn ze zeer geschikt voor serres, erkers en ramen met speciale vormen en maten. Zelfs voor ronde, schuine of half ronde ramen maken wij perfect passende shutters, waarbij de speciale vorm van het raam zichtbaar blijft. Ook bij kantelkiep-ramen (draai-kiepramen) zijn er voor shutters speciale montage mogelijkheden.

Shutters kunnen dankzij een speciaal frame ook toegepast worden bij dakramen. Een sluiting in de shutters voorkomt dat de panelen uit zichzelf openklappen. De dakraamshutters zijn verkrijgbaar in een aantal veelvoorkomende maten van bekende dakraammerken.

Wanneer shutters bij hele brede of hoge raampartijen gemonteerd worden, zal er een railsysteem toegepast worden om de stabiliteit te verhogen. Hierdoor blijft een probleemloze werking gegarandeerd. Dit railsysteem is ook de perfecte oplossing om shutters als afscheiding tussen twee ruimtes of als deur in een kastenwand te gebruiken.

Kleuren

Shutters zijn in een uitgebreide collectie van lak- en beitskleuren leverbaar. Maar de shutters kunnen desgewenst ook in vrijwel elke RAL- en NCS-kleur worden geleverd.

Dit vind je misschien ook leuk...