Uw slaapkamer opfleuren met behang

behangWanneer u bezig bent met het inrichten van uw huis komt u er al snel achter dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Niet alleen qua meubels en verlichting, maar ook qua algehele inrichting en kleuren. Hoewel veel mensen behang niet zo snel terug willen zien komen in dat plaatje, kan het soms toch erg leuk zijn om behang te verwerken in uw huis. Het is namelijk niet zo ‘oubollig’ meer zoals velen denken, maar het kan juist net dat beetje extra’s toevoegen aan uw woning. In dit artikel bespreken we twee leuke en originele voorbeelden waarmee u uw huis kunt personaliseren.

Voorbeeld 1: fotobehang

U kent het wel, u heeft een prachtige foto gemaakt en wilt er eigenlijk net wat meer mee doen dan in een fotoalbum plakken of toevoegen aan de al enorme digitale collectie. Beide zaken zijn namelijk niet dingen die dagelijks weer tevoorschijn worden getoverd, dus u wilt net dat beetje extra. Nu is de laatste jaren het foto canvas erg populair geworden en is dat ook in dit geval een leuk idee. Toch kunt u net een stapje verder gaan tegenwoordig. Op het internet is het namelijk mogelijk om behang te laten maken van uw favoriete foto. Als u zich weer in het tropisch regenwoud of op uw geweldige bruiloft wilt wanen, dan is dit de ideale manier om dat te realiseren.

Voorbeeld 2: magneetbehang

Een magneetbord is natuurlijk al hartstikke leuk om wat meer variatie aan te brengen in uw huis en om voor wat extra kleur te zorgen. Nu is er voortaan echter ook magneetbehang te verkrijgen. Op die manier kunt u dus desnoods een hele muur omtoveren tot een enorm magneetbord. Zo kunnen uw kinderen het alfabet leren, kun u de vakantiefoto’s ophangen en kunnen de bonnetjes en boodschappenlijstjes nog netjes worden bewaard ook. Kortom: behang kopen voor in huis hoeft niet per se saai te zijn, maar kan voor zeer creatieve en originele vertrekken zorgen.

Dit vind je misschien ook leuk...